Frilandsgrise

 

Det er en årlig tilbagevendende glæde, når vi i en af de første dage i juni modtager et læs glade frilandsgrise. Når vi taler om frilandsgrise, så mener vi RIGTIGE frilandsgrise som hele livet har levet udendørs i hytter. (den frilandsgris du køber i et supermarked er født på friland, men dens opvækst er foregået i en stald)

 

Vi fodre med hjemmeblandet foder, så vi ved præcis hvad din halve gris har fået at spise.

Du er naturligvis altid velkommen sammen med din familie, så i kan følge grisens gode liv.

 

 

Frilandsgrise sælges kun mod forudbestilling senest den 15. maj  (du kan nå at bestille til 2010)

 

Så kom ud af starthullerne og bestil allerede nu !  ½-gris vejer ca 45 kg

 

Prisen  -  ja her kan alle deltage, du betaler nemlig ikke mere end kr.  32,- Pr kg. incl moms

Parteringen aftaler du selv med vores slagter

 

 Partering aftaler du med vores slagter.

 

På Rønnekildegaard sælger vi alt vores kød efter stalddørsprincippet,.

Hos os kan du købe en 1/4  Angus eller en halv gris, kvaliteten den garanterer vi og lokale slagtere for.

Kvalitetskød  - hvad er det ?

 

Det er nok kendt for de fleste, at det oksekød der ligger i køledisken i supermarkedet oftest er kød fra malkekøer som ikke længere yder mælk nok. Men at avle køer, hvor mælkeydelse er parametret, er én ting, at avle efter høj spisekvalitet noget helt andet.  

Ofte vælges kødet ud fra "bøffens" udseende og størrelse. Men det er jo ikke kvalitet i sig selv. Nogle vælger at købe økologisk, desværre er dette heller ikke en kvalitet - men en religion. 

Vil man have mørt og smagfuldt kød, må man vælge dyr der er fremavlet med dette formål,

Det handler også om at opdrætte dyrene på en ordentlig måde, noget godt foder og i det hele taget have et øje på hver en finger og en fornemmelse for det enkelte dyr i produktionen.

 

Skal man skal producere kvalitetskød er det altså vigtigt at vide hvad man gør, her kan intet overlades til tilfældighederne .

Vi følger vore dyr fra fødsel til det hænger i den lokale slagters kølehus, her modner det naturligt indtil slagteren partere det til kunden.

 

 

Aberdeen Angus - Værtens bedste oksekød !

Når Angus i dag er verdens mest udbredte kødkvægsrace, skyldes det ganske enkelt ,

at den giver  værtens bedste kød  - prøv selv, og bliv overbevist !

 

Vi sælger kød af Angus-ungkvæg, kødet stammer fra unge dyr der endnu ikke er fuldt udvokset  - det er supermørt kød med masser af smag.

 

Kødet leveres finparteret og mærket, lige klar til din fryser. Mindste portion er 1/4 ungdyr (ca 60-70 kg), Synes du denne portion er for meget for din husholdning, finder du nok en der vil dele med dig.

 

BESTIL NU… vi slagter næste gang i marts 2010, det er en god ide at reservere allerede nu, der bliver sædvanligvis hurtigt udsolgt !  Prisen er så rimelig som 60,- pr. kg

 

Der er en lille chance for en enkelt slagtning denne sommer

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål